Servicii

Tratament termic lemn Uscare industriala a produselor din lemn Transport marfa

Serviciile oferite de firma noastra sunt strict legate de produsele sale. Aceste servicii le oferim incluse doar atunci cand vindem produsele noastre. Nu prestam servicii ca si activitate separata pentru produsele altor firme. Cu alte cuvinte: oferim transport, design, uscare sau tartament termic numai pentru produsele noastre, rezultate din productie proprie.

Pentru produse din categoria PALETI, firma noastra oferta pentru clientii sai servicii de proiectare si design in vederea optimizarii costurilor de achizitie a clientilor. De asemenea pentru aceasta categorie de produse, putem asigura tratament termic si uscare.

Pentru produse din categoria CHERESTEA, putem asigura clientilor nostri atat uscare industrializata de inalta calitate cat si tratament termic (sau antiseptizare). Pentru aceasta categorie de produse NU asiguram aburire.

Pentru produse din categoria LEMN DE FOC, asiguram la cerere uscare.

Pentru toate categoriile de produse asiguram transportul acestora pana la client, oriunde in lume.

Serviciile oferite de firma noastra sunt concentrate in jurul produselor sale in asa fel ca atunci cand un client cumpara un produs de la noi, acesta sa nu mai aiba nevoie de absolut nimic pentru a-l putea folosi:

  • daca un client are nevoie de ajutorul nostru in vederea configurarii corecte a unui produs, noi ii oferim gratuit consultanta necesara, inclusiv schitele produsului. 
  • daca un client are probleme cu un produs care nu face fata la utilizare, noi gasim unde este problema, modificam sau schimbam radical produsul astfel ca sa nu mai apara probleme.
  • in cazul in care clientul are nevoie ca produsul sa fie uscat sau tratat termic contra daunatorilor din lemn, firma noastra detine uscator industrial capabil sa indeplineasca toate cerintele in domeniu (deci clientul nu este nevoit sa cumpere de la noi un produs, apoi sa apeleze la alta firma care sa faca uscarea si/sau tratamentul termic).
  • in cazul in care clientul doreste, ne putem ocupa noi de transport, scutind-ul de inca o bataie de cap.

Cu alte cuvinte, serviciile noastre ii asigura clietului tot confortul necesar incepand de la proiectarea pana la livrarea produsului la cel mai optim pret.

Va rugam sa gasiti mai multe detalii despre serviciile oferite de catre in meniul din dreapta acestei pagini.