Calculator pret paleti:


 • Ca sa obtineti corect un pret pentru europaleti sau paleti, trebuie sa introduceti dimensiuni in mm. (vezi un exemplu mai jos).
 • Daca nu aveti o schita a paletului dar folositi deja un model de palet in activitatea Dvs., puteti obtine dimensiunile cerute de calculator folosind o ruleta.
 • Daca aveti un proiect nou si nu sunteti sigur(a) ce paleti trebuie sa folositi, va rugam sa ne contactati si sa ne  dati detalii despre marfa ce se pune pe palet, greutatea ei, modul de ambalare, modul de depozitare si/sau transport iar pe baza acestor informatii va putem ajuta sa configurati paletul potrivit pentru activitatea Dvs..
 • Pretul pe care vi-l ofera calculatorul este unul estimativ. Pretul poate sa scada sau sa creasca in functie de cantitatea comandata, termen de plata, cerinte specifice referitoare la executia paletului sau cerinte de calitate etc.. Daca doriti o oferta personalizata va rugam sa ne contactati!

Exemplu de palet si cum trebuie completat calculatorul corect:

Schita palet din lemn de unica folosinta
 • Pretul oferit de calculator este unul informativ si nu tine loc de o oferta de pret oficiala din partea noastra. Daca doriti o oferta de pret, va rugam sa ne contactati!
 • Pretul oferit de calculator este in conditiile de livrare ExWorks (in curtea noastra). Daca doriti sa va calculati costurile estimative de livrare, gasiti informatii aici sau daca doriti sa va calculam noi costrurile de transport, va rugam sa ne contactati!
 • Recomandam utilizarea acestui Calculator de pret paleti si europaleti atunci cand:
  - doriti sa va faceti doar o idee despre pretul paletilor in general sau inainte sa ne contactati
  - doriti sa cumparati cantitati mici (intre 1 si 200 buc.)
  - doriti sa cumparati un singur lot
 • In cazul in care doriti sa cumparati cantitati mari de paleti (standard, personalizati sau atipici), in mod repetitiv, noi va sfatuim sa luati legatura cu noi prin mail sau telefon (le gasiti la pagina noastra de contact) intrucat, cu siguranta, in acest caz pretul va fi considerabil mai mic.