Transport produse din lemn

Firma asigura transportul paletilor doar la cererea clientului.

Pretul transportului este negociabil in functie de cantitatea de paleti comandata.

In ceea ce priveste cantitatile ce se pot transporta in functie de produs, in ceea ce priveste produsele din categoria de paleti sau europaleti ce poate fi incarcata intr-un camion (tir), conform modelelor standard afisate pe acest site, variaza intre 650 si 800 de paleti sau europaleti / camion incarcat.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca, in cazul comenzilor de paleti/europaleti mai mici decat necesarul pentru un camion plin, taxa de transport va fi aceeasi, iar in cazul in care se fac comenzi de paleti mai mici decat ar incape intr-un camion plin, costrul de transport / palet va creste iar pretul final al paletului va creste si si el.

In ceea ce priveste cantitatea de cherestea sau elemente paleti, se pot incarca maxim 24 mc. / camion in general cate 1 mc. marfa / 1 pachet.

Lemnul de foc se incarca maxim 24 tone / camion, indiferent daca vorbim de bustean sau lemn de foc despicat: vrac sau paletizat. Daca lemnul de foc este verde, pe un camion se incarca 22-23 de paleti (sau mc.) de lemn de foc in timp ce daca este uscat se pot incarca pana la 26 de paleti de lemn de foc.

Deseurile de fag si deseurile din rasinoase se pun cate 24 de paleti pe camion indiferent de greutate.

Transportul nu este o activitate proprie firmei noastre ci se realizeaza pe baza unor contracte de prestari servicii transport national si international semnate de catre societatea noastra cu diferite firme de transport marfa din Romania. Garantam clientilor nostri ca pentru fiecare contract ne angajam in negocieri si obtinem cele mai avantajoase preturi pentru transportul marfurilor catre clientii nostri.

Societatea noastra asigura transport doar pentru produsele proprii si nu presteaza servicii de transport ca si activitate separata.